MARMARIS HELMOND

MARMARIS HELMOND Shoarma - Pizzeria - Griekse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1485 beoordelingen
9 jan 2019 om 1:17 Eten lekker (en snel) zoals altijd. Bezorger ook een hele Fijne en vriendelijke man!
6 jan 2019 om 18:43 Zaten al anderhalf uur te wachten op de site werd aangegeven is bezorgd en we hebben toch maar even gebeld en het werd nu pas ingepakt zeiden ze ! Als je dan commentaar geeft krijg je grote mond terug ! Voor ons nooit meer sorry !!
3 jan 2019 om 8:52 Altijd optijd en zelf ietsjes sneller dan wordt verwacht, heel vriendelijk, zeer lekker vlees. HEERLIJKE SCHOTELS! word hier altijd blij van.
2 jan 2019 om 6:06 Eten was niet warm en weing smaak. Tegenvaller
29 dec 2018 om 17:34 Kei goed
25 dec 2018 om 22:09 Ik had een bestelling geplaatst voor 19:30 op 1ste kerstdag en moest vanuit haaften komen Uur rijden Duidelijk bezorg tijd 19:30 aangegeven 18:55 werd het bezorgd bij mijn oma tot slot had ik dus koud eten toen ik 19:25 aan kwam!
25 dec 2018 om 19:15 Netjes op tijd...warm en t wad oom nog lekker...wat wil je nog meer
24 dec 2018 om 18:31 Heb hier nu 11x achter elkaar eten besteld. En heb hier nog nooit maar dan ook nooit een probleem gehad! De ene keer zijn ze er al binnen een half uur andere keer na 45 minuten. Maar dat word allemaal netjes aangegeven! Oja en het eten is lekker!
22 dec 2018 om 23:03 Duurde erg lang voor een vrij simpele bestelling. Eten was ook aan de lauwe kant. Beetje jammer.
22 dec 2018 om 8:14 De eten was lekker ,goed geserveerd dus niks te klachten, ga vaker bestellen.
22 dec 2018 om 0:22 Spareribs waren goed maar we hebben 1,5 uur op onze bestelling gewacht. Dit terwijl een half uur was aangegeven. Jammer!